Już w marcu zaczynają się spotkania grup rozwojowych dla dzieci i rodziców po doświadczeniu przemocy

grupa rozwojowa

To już kolejna edycja programu skierowanego do dzieci i ich rodziców, w ramach którego odbywać się będzie grupa socjoterapeutyczna dla dzieci w wieku szkolnym i równolegle grupa dla rodziców. Zwiększenie poczucia własnej wartości, poprawienie akceptacji siebie czy nabycie strategii radzenia sobie z trudnymi sytuacjami – to tylko część tego, co w trakcie zajęć mogą wypracować dzieci. Jednocześnie ich rodzicie będą mieli możliwość zdobycia umiejętności wychowawczych i wiedzy na temat funkcjonowania rodziny po doświadczeniu przemocy. W ramach programu odbędzie się 10 spotkań trwających 1,5 godziny.  Zapraszamy do kontaktu w celu umówienia terminu spotkania rekrutacyjnego.

Liczba miejsc ograniczona.

Formularz zgłoszeniowy

1. Imię i nazwisko uczestnika:

2. Adres mailowy uczestnika:

3. Telefon kontaktowy uczestnika:

Wyrażam zgodę na przekazywanie mi drogą elektroniczną informacji o organizowanych szkoleniach i innych formach działalności prowadzonych przez Fundację Mederi.